ေသာျကာေန႕ညက ျကက္သားသုပ္စားတယ္။ ျကက္သားကို ပဲမွဳန္႕၊ဆီခ်က္၊ျကက္သြန္နီေလးပါးပါးလီွး..အခ်ဥ္မထည္႕ပဲသုပ္လိုက္တယ္။ ျကက္သားျပဳတ္ထားတဲ႕ ဟင္းရည္ကိုက်ေတာ႕ ျကက္သြန္နီးပါးပါးလွီးထည္႕၊ နံနံပင္ပါးပါးလွီး၊ ငရုတ္သီးစိမ္းေလးထည္႕ သံပုရာရည္ညွစ္ျပီး ခ်ဥ္ခ်ဥ္ေလးလုပ္လုိက္တယ္။

စေနေန႕က အုန္းႏို႕ေခါက္ဆဲြခ်က္စားတယ္။ ခ်က္စားဖို႕အစီအစဥ္မရိွေတာ႕ BigC သြားျပီး ဘဲေသြး ၀ယ္မထားမိဘူး။ ဒီတစ္ခါ ဘဲေသြးမပါဘူးေပါ႕။ ၂ အိုးခ်က္တာ တစ္အိုးနဲ႕ တစ္အိုး အရသာမတူသလို ခံစားရတယ္။ဟီး..(အဲလိုပဲ ေတာ္တာ)...

ဒီေန႕က ကုလားပဲနဲ႕ ျကက္ေတာင္ပံ၊ ပဲေစာင္းလ်ားသီး (စာလုံးေပါင္းမွန္လားေတာ႕မသိဘူး)သုပ္၊ အာလူးနဲ႕ ျကက္ဥေျကာ္ (၀ိတ္ကေတာ႕ က်ဦးမယ္)။ ဟဲဟဲ စားပါဦး။

1 comment:
မထင္။
၂ေပါင္ေလာက္ တုိးလာအုံးမွာ။
ဟိဟိ မစားရလုိ႔ စိတ္ပုပ္ၿပီးေၿပာတာ။
Post a Comment